Drupal 8 verschijnt 19 november
Gepost op 6 november 2015

Eindelijk is de kogel door de kerk en is de definitieve datum van verschijnen van Drupal 8 vastgesteld. Op donderdag 19 november a.s. zal Drupal 8.0.0 het levenslicht zien.

In totaal bijna 3300 mensen hebben gedurende een periode van bijna 5 jaar gewerkt aan deze laatste Drupal release. Dat betekent dat meer manuren dan ooit eerder is geinvesteerd in een Drupal versie, en waarschijnlijk in enig open source CMS.

Het resultaat wordt algemeen geroemd: Drupal 8 is ongetwijfeld het meest feature rich, gebruiksvriendelijke, mobile-ready, meertalige, integreerbare, uitbreidbare en niet te vergeten veilige open source CMS/website-platform dat op dit moment op de markt is.

Nu al Drupal 8 inzetten?

Er zijn een aantal use cases denkbaar waarin nu al Drupal 8 een goede keuze zou kunnen zijn:

  • U wilt een eenvoudige website laten ontwikkelen die niet intensief gebruik gaat maken van uitbreidingsmodules.
        
  • Het webproject dat u wilt laten ontwikkelen heeft een doorlooptijd van een aantal (lees: 4 of meer) maanden.
       
  • Uw nieuwe webproject heeft dringend behoefte aan de functionaliteit die wel door Drupal 8 maar niet door Drupal 7 wordt geboden.

Meer informatie

Voor meer informatie over bovenstaande of uw (geplande) Drupal project in het algemeen, kunt u altijd eens contact met ons opnemen. Stuur een mail naar info@dwb-internet.nl of bel ons op +31640221185. We denken graag met u mee!